Kevät retki Rukalle

Oulun seudun ammatilliset opettajat ry:n kevätretki Rukalle järjestetään 22.-24.3.2013.

Matkaan lähdemme perjantaina kello 16.30 OAMK Soten pihalta. Mahdollisuus nousta kyytiin myös Kiimingistä, Pudasjärveltä ja Taivalkoskelta. Näistä teemme tarkemman kyselyn myöhemmin mukaan lähtijöiltä. Takaisin Ouluun lähdemme ajelemaan sunnuntaina kello 12.00.

 Majoitumme mukavasti Rantasipi RUKAHOVIN miellyttävissä huoneistoissa vain 300 metrin päässä Rukan kylästä. Huoneistot ovat 5- ja 6-hengen huoneistoja ja jokaisessa niissä on mm. oma sauna, pienoiskeittiö, tv ja vaatteiden kuivauskaappi. Lisäksi majoitukseen sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous sekä Rukahovin runsas buffet-aamiainen. Lisätietoja huoneistoista sekä pohjakuvat löytyvät täältä: http://www.rantasipi.fi/hotellit/rukahovi/fi_FI/rivitalohuoneistot/

Kevättalvellahan Ruka on täynnä tapahtumia. Hiihtämisen, laskettelun ja muun ulkoilun lisäksi voit katsella etukäteen tapahtumia täältä: http://ruka.fi/talvi/tapahtumat/

Sitovat ilmoittautumiset 30.11. mennessä sähköpostilla Katja Kärkkäiselle (katja.karkkainen(at)osao.fi). Matkalle mahtuu mukaan 68 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Mukaan voi laittaa myös toiveita kämppäkaverista, toiveet täytetään mahdollisuuksien mukaan.

Matkan omavastuu on 50 €. Sähköposti-ilmoittautumisen jälkeen saat tiedon mihin omavastuu tulee maksaa. Omavastuuta ei palauteta, jos matkan peruu sitovan ilmoittautumisajan jälkeen eikä tilalle saada toista jäsentä.

Lisätietoja retkestä Katjalta (katja.karkkainen(at)osao.fi) tai Anitalta (anita.laine(at)osao.fi).

Runsasta osallistumista toivoen,

 

Katja ja Anita